CALL FOR PAPERS | SOUMISSIONS


CuiZine: the Journal of Canadian Food Cultures is looking for research, creative and review contributions for 2017. Specifically, the journal is preparing two thematic issues: one that will investigate the relationships between food (in a broad sense) and social media (all platforms and applications), and another issue that will seek to showcase content from the Canadian Prairies (specific attention and/or emphasis given to work that pertains to Alberta, Saskatchewan, and Manitoba). We are also looking to receive original work that looks at Indigenous (First Nations, Inuit and Métis) foodways in Canada on an on-going basis. Please note that we accept contributions in English and in French and provide in-house translation for all article abstracts and author biographies.

Please contact: cuizine@ustboniface.ca or rdesjardins@ustboniface.ca


CuiZine : la revue des cultures culinaires canadiennes est à la recherche de soumissions sous forme d?articles de fond, de contenus créatifs et de comptes rendus critiques pour 2017. Plus particulièrement, nous aimerions créer deux numéros thématiques, l?un portant sur le lien entre la nourriture, l?alimentation et les médias sociaux (toutes plateformes et applications confondues), et l?autre portant sur les cultures culinaires canadiennes issues des provinces des Prairies (Alberta, Saskatchewan et le Manitoba). De plus, nous sommes toujours à la recherche de contenus mettant en relief les cultures culinaires autochtones (Premières Nations, Inuit et Métis) au Canada. À noter que nous acceptons des soumissions en anglais et en français. Nous traduisons aussi tous les résumés et biographies d'auteurs.

Contact: cuizine@ustboniface.ca ou rdesjardins@ustboniface.ca

Home Page | Page d'accueil
Announcements | Nouvelles
Back Issues | Numéros Disponibles